De kosten van de rijopleidingen bij Motorrijlesgigant Nederland

Welke motorrijopleiding past het beste bij mij? Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig, hoe snel kan ik mijn motorrijbewijs halen en wat gaan de totale kosten bedragen?

De <span>kosten</span> van de rijopleidingen bij Motorrijlesgigant Nederland

Op al deze vragen word na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende proefles wordt gekeken wat je rijtechnisch al beheerst, hoe je feeling en aanleg is voor het motorrijden en wat je leersnelheid is op de motor.

Kostenoverzicht

  • De kosten van de 2 uur durende rijtest voor de motor zijn € 85,00
  • De kosten van de 3 uur durende rijtest voor de motor zijn € 110,00
  • De kosten van een losse motorrijles van 60 minuten bedraagt € 45,00 (in het lespakket voordeliger)
  • De kosten van de examengarantie bedraagt € 100,00
  • Afhankelijk van je rijervaring kan je bij Motorrijlesgigant Nederland al een motorrijopleiding volgen vanaf € 875,00 inclusief een standaard theorie online cursus met 1.500 examenvragen, 10 rijlessen van 60 minuten en de rijexamens AVB en AVD
  • Start je met 2 personen ontvang je nog een extra korting van € 50,00 per persoon!

Overige prijzen op aanvraag.

Mede door de kennis van MotorrijlesGigant Nederland en ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van rijopleidingen, zijn we ervan overtuigd dat we maatwerk en een goede service kunnen verzorgen voor een voordelige prijs en met een hoog slagingspercentage van circa 80%. Lees verder over de rijopleiding die je wilt volgen en maak eventueel gebruik van onze mogelijkheid om de cursus gespreid te betalen. Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest naar keuze of vul het aanmeldformulier in, dan zorgt Motorrijlesgigant Nederland ervoor dat je snel je motorrijbewijs zult halen.