Start deze week nog met je rijtest!

Welke motorrijopleiding past het beste bij mij en wat gaan de totale kosten bedragen? Wanneer kan ik gaan starten met de motorcursus? Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig en hoe snel kan ik mijn motorrijbewijs overal in Nederland halen?

Start deze week nog met je <span>rijtest!</span>

Op alle vragen wordt door Motorrijlesgigant Nederland na afloop van de eerste motorrijles antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende proefles van 2 uur wordt gekeken hoe je feeling en leersnelheid is voor het motorrijden en hoe snel je kunt afrijden voor de rijexamens AVB (bijzondere verrichtingen) en AVD (verkeersdeelneming). Je krijgt een vaste ervaren rijinstructeur die je de hele motorrijopleiding zal begeleiden en je vaste aanspreekpunt is.

Het voordeel van de proefles bij Motorrijlesgigant Nederland is dat je snel weet hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen. Als je een versnelde motorrijopleiding wenst te volgen worden de rijexamens AVB en AVD direct voor je gereserveerd en weet je vooraf hoelang de spoedcursus motorrijlessen gaat duren. Je weet dus direct waar je aan toe bent, maatwerk is dus gegarandeerd.

Het komt er op neer dat Motorrijlesgigant Nederland je een goedkope motorrijopleiding op maat biedt, en dat scheelt je tijd en geld! Helemaal op jouw persoonlijk afgestemd en voorzien van een complete theoriecursus online met alle CBR gerichte examenvragen. Start je de rijtest met 2 personen ontvang je nog een extra korting bij het volgen van de rijopleiding.

De kosten

  • De kosten van de 2 uur durende rijtest voor de motor zijn € 85,00
  • De kosten van de 3 uur durende rijtest voor de motor zijn € 110,00