Stappenplan Motorrijbewijs

Nooit meer in die vervelende files staan! Geniet van het gevoel van vrijheid dat je krijgt met het halen van je motor rijbewijs. Motorrijden is de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen!

Stappenplan <span>Motorrijbewijs</span>

Heb je plannen om snel in jouw omgeving het motorrijbewijs te halen? En het liefste ook nog de eerste keer hiervoor slagen? Dan ben je bij Motorrijlesgigant Nederland aan het goede adres! Motorrijlesgigant Nederland verzorgt in 3 eenvoudige stappen voor jouw snel en voordelig het motorrijbewijs!

1. De motorproefles

Na het verstrekken van alle informatie zal er een rijtest van 2 uur met je worden afgesproken. De kosten van de rijtest bedragen € 85,- en is vrijblijvend. Voor deze rijtest te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs of een geldig theorie certificaat.

Ons streven is dat je niet teveel motor rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rijinstructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en technische aanleg is voor het motorrijden, hoe goed je leersnelheid is en hoeveel motorrijlessen er nodig zijn om de eerste keer te kunnen slagen voor je motor rijbewijs.

2. De motoropleidingsperiode

Je weet bij Motorrijlesgigant Nederland altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de complete motor rijopleiding gaan bedragen en hoe snel je het motor rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding met de rijexamens AVB en AVD al volgen vanaf € 875,00 die je eventueel per bank of contant kunt voldoen.

Na de eerste proefrijles kan je zelf kiezen voor een normale rijopleiding waarbij je de motorrijlessen naar eigen voorkeur inplant, of kan je kiezen voor een spoedcursus motorrijbewijs welke je voorkeur heeft. Bij deze snelcursus motorrijlessen kan je bij Motorrijlesgigant Nederland goedkoop en snel binnen 1 week, 10 dagen of in 2 tot 8 weken het motorrijbewijs halen bij onze deskundige motorrijschool vanuit de regio’s Almere, Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Geleen, Gouda, Haarlem, Heerlen, Helmond, Kerkrade, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sittard, Venlo, Venray, Weert, Zaandam en Zoetermeer! De spoed motorrijles krijg je van een ervaren rijinstructeur die je snel helpt aan je motorrijbewijs. Bij de beide motorrijopleidingen naar keuze worden de rijexamens AVB en AVD direct voor je gereserveerd aansluitend op de motorrijlessen die je nodig hebt!

3. De motorrijexamens AVB en AVD

Bij Motorrijlesgigant Nederland krijg je de motorrijopleiding volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die op de rijexamens van je worden verwacht. Afhankelijk van je wensen worden de rijexamens na afloop van de rijtest al voor je gereserveerd.

Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de examens AVB en AVD, geven wij je de garantie dat je heel goed bent voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Naar wens kan je tegen een meerprijs van slechts € 100,00 een examengarantie bijkopen.